maj
11
2012

Kalmar fredag

I morse var väl humöret inte på topp. Det var en tung kväll på Åby igår, förväntningarna var stora hos både  tränare, skötare och inte minst ägare och sedan går allt åt skogen. Dessutom en olycklig avstängning elitloppslördagen.Vi får bryta ihop och komma igen. Nu laddar vi för Kalmar ikväll. Honeydew får känna på hetluften i ett Breeders Crown-försök för treåriga ston. Kan hon ta en plats är vi jättenöjda. Amber Diablo har tjugo meters tillägg i Diamant-sto försöket och en prisplacering är realistiskt. Till slut Huge Star i ett damlopp med Linda Allercrantz, han är jämn och brukar kunna hugga en plats.

Nytt i boxarna: Stalliano e Gallant Baron, skötare Therese. Filippa Hall e Andover Hall, skötare är Joakim. Lämna stallet har Liljas Juliano(am.träning).

Foto: Storm Forever i vinnarcirkeln/Lars B Persson

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”