maj
14
2012

Halmstad måndag

Ikväll tävlar vi på hemmaplan med fem hästar till start plus en kvalhäst och tre premieloppare. Vi börjar i lopp 2, uttagning till Sverige-loppet i monté. Lord Photo/Linda Allercrantz startar med tjugo meters tillägg. Hästen har toppform men distansen i kortaste laget. Hoppas på finalplats. Lopp 3, nr 1 Red Hot Snapper, var sig inte lik i debuten. Kapabel men lite trög häst som vi tror skall vara långt fram om han fungerar. Lopp 5, nr 5 Solist Brodde/Håkan BJohansson, ett lopp i kroppen och kanske kan ta en plats. Lopp 6, nr 6 Ella Håleryd, får starta lite tätt, men vi kunde inte motstå detta loppet. Möter bara ston denna gången och vi hoppas att hon åter är i segerstriden. Lopp 7, nr 9 Real Showman, årsdebut med bakspår över kort distans. Vi får hoppas på tempo, men han behöver säkert något lopp i kroppen innan han är på topp.

Vi kvalar Easy Arrow, sto 3 år e Quite Easy. Premielopp för Alvena Take It, sto e Make It Happen, Drogba Bob, hingst e Cantab Hall, Sonata Ås, sto e Cash Hall.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”