maj
15
2012

Lord Photo och Linda till final

Lord Photo med Linda i sadeln vann enkelt uttagningen till Sverige-loppet i monte. Final på Solvalla den 25/5 med 100.000:- i förstapris. Jättegrattis till ägarna, Stall Nöjd och till Linda som sköter och rider.
Real Showman imponerade i årsdebuten, efter ett lopp i kön spurtade han strålande och vann enkelt på en låg 13-tid. Vi grattar ägarkretsen och Christine som sköter det dagliga. Ella Håleryd blev målfotoslagen, 16,2/2140m volt i sin tredje start, kanonbra. Galopp blev det för Solist Brodde(generad)och Red Hot Snapper.
Tre tvååringar gick premielopp, löste det enkelt på tider mellan 29,3-29,6. Även Easy Arrow som kvalade var Peter nöjd med, hon avslutade med ett 16-varv.

Foto:Lars B Persson

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”