maj
21
2012

Spännande nyförvärv

Det har kommit några nya, intressanta hästar till stallet. Sundbys Gidde, val e Gidde Palema med drygt 1,1 milj på kontot. Skötare Christine Håkansson. Stall Jubb har lämnat in två intressanta hästar, Toralf Jubb, hingst e Alf Palema, 350.000:- och Jesphoto Jubb, val e Fast Photo, 26.000:-. Skötare är Hanna Johansson resp. Johanna Hansson. Vi tackar för förtroendet och hoppas på framgång.

Lämnat stallet har Westpoint och Jetset(hem till delägaren) gjort.

Nu börjar det närma sig Elitlopps-helgen och vi kommer att tävla onsdag, M.T Harmony och Commission i auktionsloppen samt Tjurkhults Gidde i klass II. På fredag rider Linda finalen av Sverige-loppet i monté på Lord Photo och på lördag kör Johan,King i klass II-finalen.

Elitauktionen på fredag, där är Peter på plats och han kommer att besiktiga hästar för fullt. Har redan några som han har tittat på. Det är bara att höra av sig på Peters mobil 0709-105807 om ni är intresserad.

Lord Rocket och Pure Vacation som underpresterade förra veckan, var båda nedsatta av en halsinfektion. De får nu medicin för detta och vila ett tag.

;

20120521-172910.jpgSelma njuter av solen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”