maj
28
2012

Vaggeryd lunchtrav

Så var då Elitlopps-helgen slut och det är måndag igen. Det har varit tre härliga dagar i Stockholm med mycket häst och kanonväder, men det är ju det vi gillar. Peter köpte en häst på auktionen, hingst e Conway Hall u. On a Fairway e. Pine Chip. Den kostade 150.000:- och den skall säljas vidare till hästägare i stallet. Det är bara att höra av sig om intresse finns. Våra två hästar som startade i helgen skötte sig bra. Lord Photo/Linda A var tvåa i Sverige-loppet/monte och King/JU vara femma i klassII-finalen, totalt 70.000:- till stallet.

Denna veckan börjar med  lunchtrav  på Vaggeryd. Lopp 4, nr 12 Solist Brodde, tråkigt läge och tufft motstånd gör att vi får ligga lågt idag, nöjda med pengar. Lopp 8, nr 2 Fakir Håleryd, trevlig tre-åring som debuterar. Hoppas på en fin insats och borde räknas om han klarar spåret. Lopp 9 Victoria Lime, får starta tjugo meter bakom och vi hoppas på felfri avgång och kanske en platsfidus.

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”