maj
29
2012

Jägersro tisdag

Ikväll startar vi fem hästar på Jägersro. Lopp 1, nr 6 Mermaid Ås, har fyrtio meters tillägg men det är ett litet fält. Känns uppåt i träningen och hon har kapacitet att segerstrida. Lopp 2, nr 2 Maraton Broline, treårig debutant som vi först och främst vill se felfri, i såfall  hoppas vi att han är med i striden. Lopp 3, nr 3 Hell of a Kemp, första starten som valack, behöver säkert något lopp i kroppen innan hans form är på topp. Sollunda Gård har en spännande kväll då deras hästar startar i de tre första loppen. Vi håller tummarna. Lopp 4, nr 4 Huge Star/Linda Allercrantz, jämn och säker och kan vara ett platsbud. Lopp 8, nr  10, är lite uppfräschad och behöver säkert ett lopp i kroppen. Outsider.

Grattis till Fakir Håleryd’s ägare, det var många på plats i Vaggeryd igår och extra kul att debuten slutade med seger.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”