jun
5
2012

Perfect Power fin vinnare

Perfect Power imponerade vid vinsten igår, när han joggade i mål på 17,1/2140m volt i sin debut. Vann med fem längder och hade mycket spring i benen kvar. Manhattan B pullade lite för mycket men klarade ändå en andraplats, Fighter Gull travade bra men behövde nog en genomkörare. Ed hill skötte sig i ett sprinterlopp och slutade fyra .Premiehästen Lotus Kemp var Peter mycket nöjd med, 29,7/2140m. Kvalhästen Mailo Jubb slog på en galopp och tappade mycket mark men klarade tiden ändå.
I kväll startar Sonar Brodde på Jägersro i lopp 6 från spår 2. Möter ett par bra motståndare men hoppas på att han är med och segerstrider.
Boxnytt: Carmen Launcher åter i stallet efter skada. Blanchett har lämnat stallet.
Foto: Lars B Persson/ Perfect Power

20120605-121400.jpg

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”