jul
17
2012

Karlshamn+Jägersro

Lunchtrav på Karlshamn med två hästar från stallet till start. Lopp 2, nr 9 Fighter Gull, har en missvisande resultatrad. Hästen känns fin men det har varit stolpe ut i loppen. Hoppas att det vänder idag och att han klarar Karlshamnsbanan. Borde normalt räknas med vinstchans. Lopp 4, nr 3 Victoria Lime, har inte startat på ett tag och får ses som en outsider.

Vidare till Jägersro på kvällen där vi har fem hästar till start. Lopp 4, nr 4 Zatopek Boshoeve/J Sandkvist, många bra hästar och han får försöka smyga med och ta en slant. Nr 11 King/J Jinesjö, har varit ute i tuffa gäng men är i fin form. Kan spurta ner många till slut med en ryggresa och är en outsider. Lopp 7, nr 10 Sem Jafet, tillbaka efter ett längre uppehåll. Tränar bra och det rör sig om en kapabel häst. Hoppas vara med i segerstriden. Lopp 8, nr 2 Mermaids Legacy, är i sitt livs form och borde få ett fint lopp ifrån detta utgångsläget.Räknas med chans. Lopp 10, nr 6 Taipan Diablo, oturlig galopp senast kändes annars fin. Måste gå felfritt innan vi kan tro på honom fullt ut. Outsider.

Det blev en hedrande andraplats för M.T.Harmony i Norge i söndags, när hon startade i Ulf Thoresens Minneslöp för ston. 75.000:- NOK till Håkan och Doreen, grattis. Harmony blev även Månadens Häst på Halmstadtravet. Det blir E3-kval i nästa start.

Vinst för Wynona på Halmstad, och nu laddar hon för ett sto-lopp under Axevalla meetinget.

20120717-102224.jpg

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”