aug
30
2012

Åby torsdag

Fina tävlingar ikväll på Åby och vi startar fyra hästar. Debutanten Queen Conch från spår 1, svårt att bedömma motståndet men från sitt fina utgångsläge hoppas vi att hon är med i striden. Lopp 4, nr 7 Tjurkhults Gidde, hänger med bra men har lite svårt att vinna. Tufft motstånd gör att vi är nöjda med pengar. Detta gäller även Orcas Bac i lopp 6, han gör alltid sitt men möter tufft motstånd. Vi avlutar med ett jättefint treåringslopp för ston där M.T.Harmony startar från spår nio bakom bilen. Bra smygläge och hon känns fin i träningen, platsfidus.

Honeydew gjorde ett mycket bra lopp på Solvalla igår som tvåa och Mynta Broline fick pengar men agerade lite segt.

Nu börjar ettåringarna komma in, Gucci Degato e Mr Pine Chip, Whitney Love e From Above, Viola Kiwin e From Above, Zigge Silvio e Muscle Mass, Bullseye Pellini e Muscle Hill, Mind Me Pellini e Echo och Fabrica Pellini e. Kadabra. Alltid lika spännande att börja med den nya årgången.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”