sep
1
2012

Jägersro lördag

Stallet startar åtta hästar idag och vi börjar i lopp 2 med nr 9 Jitanes Har gjort två bra lopp efter vila. Känns bara fin och vi tror att hon kommer att göra ett fint lopp. Lopp 3, nr 11 Ochoa Bob, duktig senast men tråkigt läge idag vilket gör att det kan bli trafikproblem, formen verkar vara på topp. Lopp 6, V75-2, nr 6 Super Karma/JU intressant läge och Johan kör för första gången. Nr12 Sem Jafet mkt bra senast, bortlottad idag. Båda hästarna streckvärda. V75-4, nr 2 Ella Håleryd, löper bra varje gång och skall streckas, nr 7 Enter/JU, rätt distans och får Johan iväg honom från start kan han vara en outsider. V75-5, nr 3 Manhattan Broline/JU, bra läge och kan få ett fint lopp härifrån. Möter några bra men kanske en platskandidat. Lopp 12, nr 8 Easy Arrow, är lite uppfräschad och känns ok i träning. Vi får smyga med och hon kan vara en platschans.
I Malmö skiner solen och det ser ut att bli en härlig travdag.
Lycka till!

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”