aug
2
2011

Finaler i Danskt Derby & E3

I veckan kvalade vi in hästar till både korta E-3 och Danska Travderbyt.
Vid E-3 uttagningarna på Örebro lvalade båda stallets hästar in. Pomona Wibb imponerade med en spetsvinst på nya rekordet 12,7. Det var ”fulla linor” över mål.Vår andra häst, Mermaid Ås startade från spår 11 och hade trafikproblem mest hela tiden. Hon fick ut i mycket vida spår i sista sväng och trots Örebros korta upplopp var hon mycket nära att hinna fram. Nu blev det målfotoförlust och ett andrapris. Vi har två mycket fina hästar i finalen på Romme den 19/8. Vi håller alla tummarna för inblandade ägare och skötare.
Pure Vacation kvalade under söndagen in till Danska Travderbyt på Charlottenlund. Han var tvåa efter ett tungt lopp med tredjespår fram till dödens. 15,3 över 2500 meter är klart godkänt. Grattis hela gänget bakom ”Pyret”.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”