Sep
5
2017

Halmstad tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Blanche (lopp 1) är en fin märr som har lite problem med luftvägarna. Vi kollade halsen på morgonen och allt är grönt. Då ska hon prestera och vinna när som helst. Hon har varit lite nedsatt båda gångerna av halsen.

– Önas My (lopp 1) var en besvikelse senast utan att vi hittade fel. Vi får ligga lågt och hon får köra ett snällt lopp. Hon får visa mer innan vi vågar tro på henne.

– Drogba Bob (lopp 3) går fint varje gång och plockar slantar. Han har god chans att göra det idag också. En god placering är realistiskt.

– Ultimate Wine (lopp 3) ser bara bra ut. Hon har lite spetsläge idag och målsättningen är att köra där – då kan det mycket väl räcka hela vägen.

– Je T’Aime Lucky (lopp 5) var fin i debuten och avslutade bra. Allt ser bra ut efteråt och jag tror på en god insats.

– Juliana (lopp 8) hänger med och förhoppningsvis kommer vi ned till innerspår – då kan hon absolut ta en plats i ett sånt här gäng. Ska helst gå på innerspår.

– Global Tendency (lopp 8) känns riktigt fin. Är startsnabb och målsättningen är att hon ska gå i ledningen – då kan det mycket väl räcka.

– Ironman Pellini (lopp 9) var inte bra senast, men är renoverad efteråt. Känns riktigt fin inför detta och jag tror på en god insats.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”