Sep
6
2017

Solvalla och Åby onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 2 Canappealformore (V86-3) överforcerade jag senast, därav galoppen och det kan man glömma. Han fick bra läge igen han kan spår länge då han troligtvis tar hand om ledningen. Det blir jänkarvagn, barfota runt om och helstängt huvudlag med murphy.

– 6 Staro Ivy League (V86-7) var strålande senast – han fick ett smyglopp, men levererade en enorm spurt. Kan han få spara speeden – vilket nog är hans idealiska upplägg – så fäller han många till slut. Det blir som senast – vanlig vagn, skor runt om och öppet huvudlag med murphy.

– 3 Alcoy (V86-8) ser bara bra ut och tar loppen väldigt fint. Han går bättre för varje lopp och allting tyder på att han gör en god insats. Det blir skor runt om, vanlig vagn och norskt huvudlag som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”