Sep
11
2017

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Indira O.E (lopp 1) har gått två klart godkända lopp och vinner lopp när som helst. Allting är bra med henne.

– Celeste Brodda (lopp 2) är lite lynnig, ibland ger hon upp och ska avvika när hon ska jobba. I debuten satt hon i alla fall fast i rygg ledaren med krafter kvar på positivt sätt. Har ett svårt läge nu, men känns bara fin och av vad man kan läsa sig till är det inte så tufft motstånd. Jag hoppas att vi är med och gör upp om det trots läget.

– Hurry Dynamite (lopp 3) tappade stilen och hoppade i sista sväng senast. Vi hittade inga fel efteråt, så det var lite skumt. Jag är lite bekymrad efter det, men han känns bra i alla fall så vi provar igen.

– Magnifik Coktail (lopp 4) blev trött senast, men hade fel på blodvärdena. Nu har de rättat till sig och han känns fin. Läget gör att det kan bli vingel såklart, men jag tror på en god insats.

– Magic Happens (lopp 5) räckte inte till i Derbykvalen. Han var kanske inte maxförberedd heller. Han har känts bra efter det och går ned i klass nu mot vad han är van han att möta. Jag hoppas och tror han är med och gör upp om det

– Bo Kenneth (lopp 6) känns bara bra nu. Han gick bra senast efter trafikproblem. Har ett mycket lämpligt lopp och jag tror på toppchans.

– Padron Kloster (lopp 8) blev lite stressad bakom bilen senast och slog på en galopp. Annars kändes han fin. Nu är det volt och det har han klarat bra. Han möter några vettiga hästar, men är bra för klassen har han visat.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”