Sep
12
2017

Axevalla tisdag

Peter uttalar sig om kvällens starthästar – i samarbete med Spelvärde.se

6 Thengill (V64-1) var jag nöjd med senast, gick rätt bra i skymundan. Idag möter han ju några bra, men kan nog vara tredje-/fjärdehäst. Han känns fin i träningen. Skor runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och jänkarvagn.

6 Eliza Mearas (V64-2) har varit riktigt fin i sina två starter och känns även fin inför detta. Jag hoppas och tror på bra insats. Jag ska träna henne bakom bilen innan tävlingarna, men hon är förnuftig så det ska nog gå bra. Skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

8 Ztella Beluga (V64-2) var bara huvud/hals efter Eliza Mearas i första starten. Hon vann sedan lätt senast och har verkligen gjort det bra. Det är två fina hästar. Loppet är annars svårbedömt, men mina är bra. Barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

1 Ilona Håleryd (V64-6) hade haft lite halsproblem inför senast, men vi har kollat den idag och det ser rent och fint ut. Innerspåret är jag inte riktigt nöjd med då hon sannolikt inte hålla ledningen, men jag får försöka komma ut. Hon är nog med och gör upp om det. Barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn.

12 Shakira Broline (lopp 10) är betydligt bättre än raden, även om det inte säger så mycket. Hon har mycket nerver och krånglat till det. Formen ska vara vettig då hon känns fin. Det gäller att köra felfritt i första hand och då tar hon en hel del till slut. Inga ändringar.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”