Sep
13
2017

Solvalla och Jägersro onsdag

Nedan uttalar Peter sig om stallets starthästar i afton. Intervjun är gjord i samarbete med Spelvärde.se

Solvalla onsdag:

5 Global Tenderness (V86-8) har gått strålande två gånger i rad. Jag är riktigt nöjd med hennes utveckling. Med senaste loppet på näthinnan måste jag tro på henne igen. Barfota fram, helstängt huvudlag och jänkarvagn – inga ändringar.

Jägersro onsdag:

7 Honey Diablo (lopp 2) gick helt okej i debuten. Jag tror att det är en fin häst. Hon har behövt tid, men är igång nu. Allt tyder på att hon ska vara bra. Inga ändringar.

1 Tahays Blue Amber (V86-7) är en av få hästar som jag inte vill ha innerspår med. Hon hamnar en bit bak och då behövs tur. Känns annars bara bra i träningen, men det är väldigt chansartat så klart. Barfota fram, helstängt huvudlag och jänkarvagn.

9 Swish Lane (V86-7) ser det bra ut med i träningen. Hon har dåliga ben och är renoverad efter senast. Senast galopperade hon med vinstchans i sista sväng. Hon känns ovanligt fin inför detta så jag har bra feeling. Hon har alldeles för lite pengar på sig. Barfota fram, öppet huvudlag och vanlig vagn igen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”