Dec
22
2017

Julhelgen

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 4 Le Victomte (lopp 4) var fin på Jägersro och då var han tillbaka igen. Jag tror det är en bra häst, men han har inte fått till det riktigt ännu. Jag tror det är lite plushäst och allt ser bra ut. Normalt ska han gå riktigt bra på lördag.

– 8 Kash Brodda (V75-1) är allt bara bra med och hon tar loppen riktigt fint nu. Loppen bara utvecklar henne och det sliter inte henne. Hon var fin i intervallerna efter senast, men det är tuffare hästar emot nu och dåligt utgångsläge, så det blir ju tufft. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn.

– 2 Bo Kenneth (V75-2) har suttit fast två gånger i rygg ledaren med vinstkrafter nu. Han hade nog vunnit båda loppen med fritt, så formen är det inga fel på. Nu är det tuffare emot, men min häst har fin form och kan få ett bra lopp. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast. Norsken har jag inte ryckt ännu.

– 10 Pastor Power (V75-2) får stanna hemma för halsproblem.

– 6 Staro Ivy League (V75-4) går bra varje gång och allt ser fint ut. Jag tror på en god insats och det blir öppet huvudlag med murphy som senast, men jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 8 Masterglide (V75-4) är allting bra med och han var fin i fredagens intervaller. Han har toppform för dagen, men det är synd på läget. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 5 Springover (V75-5) var blek senast utan att vi vet varför, för allting är frid och fröjd hemmavid. Det är lite frågetecken för formen, men jag får bara hoppas att han är bättre nu för då hävdar han sig. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Jägersro 27/12:

– Key West Snapper (lopp 6) har tränat fint nu och det är en fin häst som haft problem med massa småinfektioner – därav den sena debuten. Han känns fin nu i alla fall.

Kalmar 28/12:

– Ultimate Wine (lopp 1) fick ett kalasläge och jag tror att det är rätt så klent motstånd. Då ser det väldigt bra ut för henne och hon är väldigt startsnabb.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”