Dec
28
2017

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 6 Je T’aime Lucky (V75-2) får stanna hemme för en muskelsträckning.

– 11 Je T’aime Pasteur (V75-3) känns fin och gick bra i Kalmar efter en hård öppning. Idag är det en tuff uppgift med bra hästar och dåligt läge. Vi gör det bästa av situationen och det blir helstängt och jänkarvagn som senast.

– 2 Swish Lane (V75-5) känns bara bra och jag kan inte annat än att tro på henne ikväll från perfekt läge. Jag tror hon är klart bästa hästen och det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 Tahays Blue Amber (V75-5) var väldigt positiv senast. Hon har varit trög många gånger, men gick verkligen rejält sista 700. Det var det bästa på länge för hennes del, men det blir jobbigt nu från bakspår. Helstängt och jänkarvagn som senast.

– 4 Hades Håleryd (V75-7) kändes inte dålig senast, men helt plötsligt tappade han stilen och galopperade. Han känns normal efteråt så jag vill prova igen. Det är svårbedömt efter senast i alla fall. Helstängt och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”