jan
30
2018

Solvalla tisdag och Jägersro onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla tisdag:

– 1 Le Vicomte (V64-6) känns fin och har varit bra i de här två senaste loppen. Vi har haft det här loppet i siktar och jag tror han kommer gå bra, men det är mycket tuffare motstånd. Det blir intressant att se hur långt han räcker. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn igen.

– 6 M.T.Mighty Winner (V64-6) har varit förbättrad. Han springer och bromsar lite i loppen och är lite barnslig fortfarande, men har ryckt upp sig på sistone. Han är under fin utveckling. Jag tror han kommer göra en bra prestation, det är ändå långsökt att vinna. Murphy och can’t see back-rulle samt vanlig vagn som senast.

Jägersro onsdag:

– 5 Veroni (lopp 3) har fått en träningsperiod och vi är nöjda med träningen. Det är en liten härlig kämpe och jag tror hon kommer gå bra.

– 12 Frankie Brodde (V86-1) känns fin och distansen är ett litet plus. Jag tror på en god insats och det blir vanlig vagn och helstängt huvudlag som senast.

– 2 Tour Knight (V86-7) var Johan nöjd med senast. Jag tyckte det var ”sådär” från sidan, men Johan var nöjd och det gick snabbt till slut. Allt ser bra ut efteråt, men jag ligger lite lågt ändå eftersom inte har vunnit på ett tag. Bra läge och känns fin, men är lite svårbedömd. Norskt huvudlag och jänkarvagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”