feb
1
2018

Åby torsdag och lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 12 Je T’Aime Pasteur (V64-2) fick tyvärr spår tolv och det gör att chanserna sjunker. Han tränar helt normalt, men får smyga med här och ta en god placering. Det blir helstängt huvudlag som senast, men jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 2 Hades Håleryd (V64-3) känns fin och jag tror att han kommer gå ett bra lopp. Jag hoppas att det klaffar lite för honom. Det kan bli svårt att ta sig förbi Pharaon Face från start, men rygg ledaren behöver inte vara fel heller. Det blir helstängt och jänkarvagn som senast.

– 7 Legend Brodde (V64-3) kändes riktigt fin, men galopperade direkt från start i volten. Jag körde ett jobb med honom efteråt och han kändes mycket bra, så raden är lite missvisande. Han har dock spår långt ut, men jag vill ha sagt att han har lite smygform. Halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 6 Arsenal (V64-6) känns helt okej. Han är lite opålitlig, men det är plus för distansen tycker jag. Han är långsam från start så det är lite vingelrisk, men klaffar det så tar han många till slut. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

Åby lördag:

– 9 Tjurkhults Dealer (lopp 2) smyger med och tar en slant. Han känns fin faktiskt, men blivit lite störd i de två senaste starterna.

– 11 Magnifik Coktail (lopp 2) håller smygform. Senast fick vi backa sist, men han gick rätt bra till slut. Gången innan sa Johan att han trott på vinstchans om han inte krånglat till det i sista sväng.

– 13 Global Tendency (lopp 4) känns fin och behöver lite smyglopp för att komma till sin rätt. Allt känns bra i träningen i alla fall.

– 15 Julia Af Solnäs (lopp 4) känns bara bra. Det visade sig att hon hade slem i halsen senast. Nu ska vi kolla halsen dagen innan start för hon lurade oss fullständigt senast.

– 3 Drogba Bob (V75-1) känns fin och gör det bra, men det blir till att smyga med här och ta en slant. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 8 Sauron Pil (V75-2) höll ihop travet bra senast och har känts fin efter det. Det var synd på läget här, men träningsmässigt känns det som att han är på gång. Läget drar ned chanserna dock. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 Bonete (V75-4) fick så trötta ryggar senast i Kalmar och det blev för tufft i sista sväng, så det är bara att glömma. Ingves tyckte hästen kändes fin. Hon vinner sällan, men gör bra dagsverken. Det blir helstängt och vanlig vagn som senast.

– 13 Sunna Love (V75-4) har gjort pigga avslutningar två gånger i rad och går fint när hon får spara speeden. Med flyt på loppet så tar hon många till slut. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 5 Makera (V75-5) tog en snöplig galopp senast och tappade säkert andraplatsen. Det finns ett par som förmodligen är bättre, men hon kan slåss om en plats och det är en härlig häst som går hela vägen hem. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”