feb
8
2018

Åby torsdag och Solvalla lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 4 Eldorado Mearas (V64-2) känns fin och har visat att han är en framfusig häst i de här tre starterna. Jag ska prova bakom bilen innan tävlingarna och jag räknar med att det ska gå bra. Jag räknar även med att vara med i striden – allting tyder på det. Jag sätter på en murpy idag, då han gick lite på tvären senast. Vanlig vagn som senast.

– 11 Magic Happens (V64-3) har vi gjort en liten omstart med. Vi flyttade ut honom till gården och så fick han en paus i en månad. Nu har vi tränat i drygt 2-3 månader och kommer väl förberedd inför detta. Jag var besviken sista halvåret med honom ifjol och det ska bli intressant att tävla med honom nu. Jag hoppas och tror att han ska prestera. Det blir norskt huvudlag som senast. Vanlig vagn istället för jänkarvagn.

– 2 Exclusive Rivner (V64-4) föll med flaggan i topp senast. Vi varvade på 13,5 och hon höll strålande tycker jag. Hon ser riktigt fin ut i träningen efteråt och verkar ha tagit lopp bra. Jag tror på en god insats och det blir helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– Bo Kenneth är struken på grund av halsinfektion.

Solvalla lördag:

– 7 Justice Ås (V75-1) ser bara bra ut i träningen. Han var inne och gick ett banjobb i fredags eftersom det blir en månad mellan starterna. Han var spänstig och fin och allt tyder på att han ska gå bra. Tyvärr är det vingelrisk från läget, men det är en bra häst. Det blir helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Staro Ivy League (V75-7) har underbar form för dagen. Senast blev det mesta fel i loppet, men han höll på att vinna ändå. Hästen är härlig och går enda hem. Tyvärr har vi spår ett, men jag hoppas att vi kan ta oss ut i andraspår. Tredje/fjärde utvändigt vore ju kanon då sista 100 meterna är hans bästa bit. Det blir öppet huvudlag med murphybländare på insidan och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”