feb
13
2018

Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 4 Swish Lane (V64-1) känns bara bra och var ju fin på Solvalla senast. Nu har vi siktat på det här loppet efteråt och allting tyder på att hon ska gå bra igen. Jag har aldrig riktigt laddat med henne tidigare, men jag tror hon kan öppna och det kanske kan vara läge att prova lite. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn igen.

– 3 Hades Håleryd (V64-3) tog en snöplig galopp senast och det kändes som att han snubblade till in i svängen. Han kändes bra både före och efter galoppen, så jag tror han är lite i ordning. Det blir fortsatt helstängt huvudlag och jänkarvagn.

– 4 Stay Alert (V64-5) har kommit tillbaka från Frankrike och han känns som han ska. Han var i fin författning när han kom hem och jag tror han kommer gå bra. Det blir helstängt huvudlag och jänkarvagn.

– 7 Trust Launcher (V64-5) får smyga med och ta en matlapp. Det är en realistisk målsättning. Huvudlaget blir som senast – öppet huvudlag med murphy på ena sidan och can’t see back-rulle på andra. Vanlig vagn istället för jänkarvagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”