mar
2
2018

Halmstad lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Kaiser Håleryd (lopp 3) har ryckt upp sig en del och har gått klart förbättrat de senaste gångerna. Han känns bara fin i träningen och jag tror han kommer gå bra, men läget gör att man får ligga lågt. Hästen är på gång i alla fall.

– Bonete (lopp 4) känns fin och senast hoppade hon för jag pressade henne lite från start. Vi ska ta av alla skorna nu och det brukar ge en kick.

– Sunna Love (lopp 4) har startgalopperat två gånger och hon är lite känslig i voltstart. Vi får försöka få iväg henne och då är hon klart duglig. Hon fäller många på sin speed om hon går felfritt.

– 12 Magic Happens (V75-1) ser allting bra ut med och han har gjort två klart godkända lopp efter en träningsperiod. Läget gör att det blir lite chansartat, men vi får hoppas att vi får gå med i ryggar och jag bedömer att han är fjärde-femte häst i loppet. Vanlig vagn likt näst senast. Norskt huvudlag som senast. Skor runt om.

– 3 Sauron Pil (V75-2) ser allting bra ut med. Han känns fin och vi har siktat på det här loppet efter förra. Allting tyder på att han ska gå bra och jag har feeling att han är på gång. Han var lite hetsig senast, så jag byter till ett skarpare bett. Öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 9 Emmeline Follo (V75-4) gick helt okej senast, men nu ska vi plocka av skorna och köra lite på chans. Hon kan plocka en god placering om det klaffar. Det blir jänkarvagn för första gången, men fortsatt norskt huvudlag.

– 5 Ultimate Wine (V75-5) ska vi plocka av alla skorna och allt ser bra ut med henne. Jag tror hon kommer gå bra, men möter ju tuffare hästar nu såklart. Målsättningen är att ta ledningen och köra där och sedan får vi se hur länge det håller. Öppet med murphy och rulle samt jänkarvagn som senast.

– 5 Staro Ivy League (V75-7) är allting bra med och han är en ständig outsider tycker jag. Han går hela vägen in mot mål och känns fortsatt fin efter senat. Öppet med murphy, jänkarvagn och skor runt om som senast.

– 11 Stay Alert (V75-7) var fin på Jägersro och vann på fin stil även om det var ett billigt lopp. Nu blir det barfota runt om , men han möter tuffare hästar även om han har fin form. Helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”