mar
6
2018

Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– 3 Frankie Brodde (V64-1) Jänkarvagn och barfota blir det för honom nu och han brukar vara klart bäst då. Han har varit lite seg, så det har inte varit det rätta draget i honom – jag kör lite försiktigt och så får vi se vad det är kvar. Lite svårbedömd. Helstängt huvudlag som tidigare.

– 12 Magnifik Coktail (V64-3) gjorde sitt bästa lopp hittills senast och vi hade inte ändrat någonting, så jag vet inte vad det berodde på. Han var positiv i alla fall och känns normal efteråt. Jag kör ett snällt lopp och så får vi se hur långt det räcker. Det blir barfota fram istället för skor runt om, men norskt huvudlag som tidigare. Jänkarvagn istället för vanlig vagn, vilket är för första gången.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”