mar
8
2018

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 1 Emir Mearas (lopp 1) gör tävlingsdebut. Han har haft lite problem med sin kropp och därför har han behövt mycket tid, men han ser anständig ut nu. Han är mycket tränad, men det är svårbedömt vad han kan för dagen.

– 9 Global Woodstock (lopp 3) gör tävlingsdebut. Han är en fin individ som är väldigt förnuftig och fin. Det ska bli kul att börja tävla med honom, men det är svårbedömt i de här loppen. Jag kör försiktigt som jag brukar göra i början.

– 5 Happy Steal (V64-1) debuterar för mig. Det verkar vara ett härligt sto som ger fina vibbar i träningen. Vad jag förstår är det första gången med voltstart, men hon är förnuftig och när vi tränar är det inget som tyder på att hon ska stå och studsa. Jag gillar hästen, men ska ge henne ett snällt lopp. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 6 Double Night (V64-2) hade vi kört i tryckvagn i ett par månader inför senast och det föll väl ut. Han höll ihop aktionen bra. Han har alltid varit snabb, men inte haft någon uthållighet. Det var ett billigt lopp senast, men han höll ihop stilen fint. Det ser ut som att han har ett lämpligt lopp på pappret. Det blir skor runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.

– 7 Randemar R.D. (V64-2) är en fin häst som det bara har krånglat med och det har varit diverse småskavanker. Nu är det första starten efter kastration och det är positiva träningsrundor, så jag tror absolut han är lika bra som Double Night. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 2 Hades Håleryd (V64-5) gick klart godkänt senast efter två galoppmisslyckanden. Allt känns bra efter och han går med samma utrustning igen. Det blir skor runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 11 Ironman Pellini (V64-6) känns fin och han räcker bra i klassen. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Blanche (lopp 10) var positiv senast och det var första gången hon gick in i mål. Det är halsen som har stoppat henne. Jag hoppas hon har kommit över de värsta problemen.

– 4 Cheerful Rivner (lopp 10) är ett härligt sto och hon har hoppat båda gångerna från start. Nu blir det autostart och det verkar som hon har svårt i voltstart. Det borde gå bra med bilstart, jag ska dock prova det innan tävlingarna. Jag tycker hon är lovande.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”