mar
9
2018

Kommande starter!

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

OBS! Peter är på skidsemester nästa vecka och det blir inga startkommentarer för hästarna efter 13/3.

Eskilstuna 10/3:

– 9 Stay Alert (V75-1) gick helt okej senast, men låg på lite under loppet så det blir halvstängt huvudlag den här gången. Vi ändrar även till barfota fram istället för barfota runt om. Jag tror han kan vara långt framme då det inte var det tuffaste silverloppet och efter favoriten får man nog räkna med honom. Fortsatt jänkarvagn.

– 12 Tahays Blue Amber (V75-2) svårt komma till från de här lägena, men allt verkar bra med henne. Hon är ojämn av sig och blixtrar till ibland, så vi hoppas hon har en sådan dag. Det blir barfota fram om banan tillåter. Jänkarvagn istället för vanlig vagn, men fortsatt helstängt.

– 11 Staro Ivy League (V75-4) går med skor och vanlig vagn. Allt ser bra ut och täta starter kan vara bra ibland, så med lite klaff på vägen kan han mycket väl segerstrida. Skor runt om och öppet huvudlag med murphy som senast. Vanlig vagn istället för jänkarvagn.

Jägersro 13/3:

– Borups Regent (lopp 1) känns fin i träningen och han var så fin på Åby, men studsade från spår fem. Kändes bättre än någonsin där och är nog på gång.

– Eldorado Mearas (lopp 5) var jag och körde banjobb med i torsdags. Jag var nöjd med honom och det är en bra häst för klassen.

Solvalla 13/3:

– 10 Mily (V64-5) känns riktigt fin och är väl förberedd, men har dock inte startat på länge. Med rätt lopp så har hon en härlig speed, vilket hon visat. Jag tycker nog att man inte ska nonchalera henne. Det blir öppet huvudlag, skor och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”