apr
6
2018

Solvalla lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 10 Ultimate Wine (V75-1) känns bara fin, men tyvärr gör ju spåret stor skillnad för hennes chanser. Hade hon haft 1-5 hade hon säkert varit med i resonemanget, men nu blir det jobbigt såklart. Tror hon kommer gå ett bra lopp, men lägena gör tyvärr mycket i de här loppen. Det blir barfota runt om, öppet med murphy och jänkarvagn som senast.

– 5 Emmeline Follo (V75-2) har fin form och gick rakt och fint senast. Jag är nöjd med henne, men i det här gänget får hon smyga med och ta en god placering. Barfota runt om och murphy samt can’t see back-rulle som senast. Vanlig vagn istället för jänkarvagn.

– 11 Tahays Blue Amber (V75-2) har 80% galopprisk. Är mycket svår i volt och vi har inte kört med startmetoden på två år. I samråd med ägaren så tog vi beslut att chansa när det är så mycket att köra om och hon har inga andra lockande lopp. Ingves får försöka lirka iväg henne och går hon felfritt plockar hon en del på sin styrka. Hon går enda hem och det blir barfota fram och helstängt huvudlag som senast. Vanlig vagn istället för jänkarvagn samt utan käkrem denna gång.

– 13 Juni Håleryd (V75-2) ser allting bra ut med. Läget är lurigt och man vet ju hur det kan bli. Allting tyder i alla fall på att hästen håller sin form och har tagit senaste loppet bra. Det blir barfota runt om och helstängt huvudlag som senast. Vanlig vagn istället för jänkarvagn.

– 1 Generaal Bianco (V75-5) har allt sett bra ut här mellan loppen, men det är läget som är lurigt. Jag är tvungen att ladda och så får vi se om jag kan hålla upp – tyvärr har vi ju Trinity Lux utvändigt om oss och han var ju snabb senast. Vi har byggt upp Generaal Bianco fint den här vintern och han går nog en fin säsong till mötes. Det blir barfota runt om och jänkarvagn som senast. Fortsatt öppet huvudlag, men utan murphybländare.

– 2 Staro Ivy League (V75-5) känns bara fin och tar säkert en god placering igen. Han har varit pålitligheten själv den här vintern och inte gjort ett dåligt lopp. Skor runt om, öppet huvudlag med murphy och jänkarvagn som senast.

– 11 Stay Alert (V75-5) ser allting bra ut med. En god placering är realistiskt från läget. Barfota runt om och norskt huvudlag som senast. Vanlig vagn istället för jänkarvagn.

– 1 Arsenal (V75-6) känns bara bra, men kan inte vara med från start. Det behövs mycket flyt, men det är en härlig häst som går hela vägen hem och har varit riktigt fin de här senaste starterna. Skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn likt senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”