apr
10
2018

Axevalla tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Isor Håleryd skulle gjort comeback idag, men har fått en harhas och det är en lindrig skada. Men det var dålig timing. Det dröjer nog drygt en månad innan han kan starta igen.

– 5 Ironman Pellini (V64-2) var blek senast utan att vi hittade några fel. Han har känts helt normal i träningen så vi provar igen. Normalt ska han vara långt fram i ett sånt här lopp. Han går med skor runt om nu då han blev lite ömfotad senast. Annars norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Veroni (V64-4) känns fin. Vi har ändrat lite på balansen och hon ska bara gå barfota fram. Hon känns fin som sagt och är hon lika bra som hon känns är hon nog långt framme här. Senast var det öppet huvudlag med murphybländare på utsidan och vanlig vagn. Eventuellt blir det utan murphy nu, men det beror på hur värmningen är.

– 5 Chiquitita Diablo (V64-5) känns bara bra och har gjort två fina lopp i år. Jag tror på en god insats, men hon möter tuffare hästar idag. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”