apr
12
2018

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Diamondwind (lopp 1) är en härlig travare. En mycket liten modell och enormt lik sin pappa Wishing Stone. Det ska bli intressant att tävla med honom och han är väl förberedd. Vi har ett bra smygläge.

– Zorzal (lopp 2) är också en fin travare. Det ska bli intressant att tävla med henne också.

– Blanche (lopp 3) ska vi plocka alla skorna på och köra med jänkarvagn idag. Hon har ryckt upp sig på sistone och vi har kollat halsen igen och den verkar bra. Det blir lite nya drag idag.

– Klara Håleryd (lopp 3) räckte inte till alls i hösten och nu har vi tränat hårt i vinter. Hon fick ett perfekt utgångsläge, men tränar bara ”okej”. Jag är dock nöjd med läget.

– That’s Art (lopp 5) är också en fin treåring som var fin i debuten. Fick ett snällt lopp och gick bra in i mål. Han känns bara fin efteråt och jag tror på en god insats igen.

– Global Tenderness (lopp 6) har fått hela vintern på sig och är väl förberedd. Det blir jänkarvagn, barfota fram och jag tror på en god insats.

– Frankie Brodde (lopp 7) känns ovanligt smidig i träningen. Han är nog fräschare än på länge, men kräver nog lite snällare lopp numera. Han får smyga med och då tar han många till slut.

– Hodder (lopp 8) var strålande i debuten måste jag säga. Det var ett billigt lopp, men hans sista 500 var underbara. Han känns bara bra efter loppet och tror på en god insats igen. Distansen tror jag är ett litet plus.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”