maj
2
2018

Starter onsdag, torsdag, fredag och lördag!

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– 8 Swish Lane (V86-2) verkar hålla sin fina stil och allting känns bra efter förra loppet. Jag kan inte annat än att tro på henne. Vi har dåligt läge, men det är tacksamt att det inte är så många hästar i fältet. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

Jägersro onsdag:

– 1 Tahays Blue Amber (V86-3) har gått flera lopp i rad. Senaste galoppen var en liten incident efter 100 meter, men hon klarade i alla fall volten. Hon känns fin och räknas alltid i sådana här lopp – kan dock inte utnyttja spåret. Det blir barfota fram och helstängt huvudlag som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 9 Global Tendency (V86-7) har dålig resultatrad, men faktum är att hon känns fin. Nu får vi försöka vända trenden, men plan A är att smyga då vi möter ett par bra hingstar. Har tränat bra i alla fall. Det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

Åby torsdag:

– 10 Townshend Broline (lopp 2) var jag nöjd med i debuten och han känns ännu bättre efter det loppet tycker jag. Jag tror på en god insats.

– 10 Bo Kenneth (V64-3) känns riktigt fin i träningen och verkar vara helt frisk nu. Han är väldigt infektionskänslig, men för dagen ser allt perfekt ut. Jag tror på en god insats. Det blir barfota runt om istället för skor runt om. I övrigt – norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 8 Absolut Gehör (V64-4) känns bara bra. Hon gjorde en fin debut för oss och gick en rejäl repa. Det är ett struligt utgångsläge, men jag får försöka vara med lite från start ändå. Jag kan inte annat än att tro på henne efter förra loppet. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Kalmar fredag:

– 4 Cashie (lopp 1) är en problemhäst vi har fått in från Åland. Vi har verkligen gett henne chansen och hon är väldigt vältränad. Någon riktig kapacitet har jag inte känt i träningen, men vi får se hur det blir när det är lopp. Hon har haft mycket problem med sin aktion, men travar faktiskt 95-procentigt nu. Vi plockar av skorna direkt.

3 Global Tenderness (V64-2) har en anskrämlig resultatrad, men tränar bra. Det har gått bra med Jonna innan och jag hoppas verkligen vi kan vända trenden nu. Det blir barfota fram, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Princess S.W. (V64-6) har det varit riktig positiv utveckling i. Hon var stark och fin utvändigt om ledaren senast. Lurigt läge med orutinerad häst, men öppnade riktigt bra senast från spår mitt i banan i alla fall. Jag vet inte vad hon möter, men blev lite imponerad av henne senast. Det blir skor runt om, can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan samt vanlig vagn som senast.

– 4 Poet Broline (lopp 10) har fått vila lite och nu är han upptränad inför detta. Han känns fin i träningen och gick sista jobbet ihop med Cyber Lane faktiskt. Tyvärr har vi spår utvändigt om Star Advisor Joli och det kan avgöra mycket, men det ska i alla fall bli kul att börja tävla med honom igen.

Örebro lördag:

– 9 Springover (V75-2) gjorde en fin årsdebut och allt känns bara bra efteråt. Det är en nyttig silverhäst och jag tror han vinner i klassen rätt var det är när det klaffar. Det är en härlig häst som går hela vägen hem. Spåret behöver inte vara fel och förhoppningsvis får vi ett fint lopp i kön. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 7 Arsenal (V75-6) känns bara bra och har bara gjort fina lopp i år. Det är vingelläge nu såklart, men det är en härlig häst som går hela vägen hem. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”