maj
9
2018

Onsdag, torsdag och fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– 12 Veroni (V86-8) har fin form och en härlig inställning. Hon kämpar nog ned många om det klaffar lite på vägen, men har ju ett jobbigt utgångsläge. Det blir barfota fram, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

Åby onsdag:

– 9 Fairytail Mearas (lopp 1) gör tävlingsdebut. Det verkar vara ett fint sto och är väl förberedd. Det ska bli intressant att tävla med henne.

– 2 Indira O.E. (lopp 2) gick godkänt på Axevalla och allt ser bra ut efterår. Jag tror och hoppas hon har gått framåt till detta.

– 6 Darling Harbour (lopp 2) är ett fint sto som varit borta i ett år nu pga hon blivit opererad i knäna. Är väl förberedd, så det ska bli intressant.

– 6 That’s Art (lopp 5) har börjat strålande tycker jag. Två riktigt fina lopp och allt ser bra ut. Det är första gången bakom bilen, men jag ska testa det innan tävlingarna.

– 3 M.T.Mighty Winner (V86-3) är väl förberedd och har fått en rejäl träningsperiod. Känns stark och fin i träningen, så jag tror på en god insats. Han är klart bäst när han kan gå barfota fram, vilket han ska göra idag. Det blir can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan samt vanlig vagn som senast.

– 8 Magnifik Coktail (V86-3) kämpar på och gör sitt bästa. Får väl i första hand inrikta sig på en slant från det här läget. Han gör så gott han kan och det blir barfota fram, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast. 

– 2 Poplar Broline (V86-5) var strålande på Vaggeryd tycker jag och allting ser bra ut med honom. Målsättningen är att köra i ledningen igen, så får vi se. Jag tror att han är bra för sin klass. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 9 Bonete (V86-7) kämpar också på och gör bra dagsverken. Hon vinner sällan, men är alltid en platskandidat. Det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn, men i övrigt blir det barfota runt om och helstängt huvudlag som senast.

– 12 Tour Knight (V86-7) har ju fin form och gick fint över linjen senast med Jonna. Det var lite trafikproblem då, men hon håller fin form. Läget är vanskligt och jag hoppas på tur, för då tar hon många till slut. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Jägersro torsdag:

– 2 Bunny Follo (lopp 1) gör tävlingsdebut. Hon är väl förberedd och avslutade fint i kvalet. Jag tror hon kommer gå bra.

– 5 Bellflower Wine (lopp 1) gör tävlingsdebut. Är också väl förberedd och det ska bli intressant att tävla.

– 9 Shalala (lopp 3) gör tävlingsdebut. Är en tysk häst vi fått in som vi är nöjda med i träningen. Det är svårbedömt, men hon är positiv.

– 6 Borups Regent (lopp 4) var väldigt trög senast och lite stinglös. Vi hittade inga fel och får prova igen. Han känns helt normal i träningen.

– 2 Star Costashorta (V64-3) var rätt så entömd och lite seg senast på Jägersro, men känns bara bra inför detta och nu ska vi lägga på en murphy för att rätta upp honom lite. Det var tuffa hästar senast också. I det här sammanhanget tycker jag man ska räkna honom tidigt. Barfota runt om och jänkarvagn som senast.

– 6 Emmeline Follo (V64-4) gör vad hon kan och vinner sällan, men gör bra dagsverken. Hon har nyttig form och det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

Kalmar fredag:

– New Moon Pellini (lopp 8) hoppas jag vi är nere och vänder i P21 med. Det här är ingen P21-häst egentligen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”