Dec
9
2011

V75 på Örebro m.m.

Återigen en stormig dag i Halmstad, men både hästar och kuskar har hållt sig på banan och inte blåst bort. Nu vill vi ha lite fint julväder istället.  Idag har det bara blivit rutinjobb på rakan och sandbana. Vi har inte vågat oss ut i skogen. Vi körde lite finslipande banjobb igår em, Önas Grym och Pure Vacaction knallade 22/2100m på ett tilltalande sätt. Båda kommer att anmälas nästa vecka, Pyret till Åby 17/12 och Grym till Jägersro  20/12. Real Showman , startar Hd 12/12, var ute och testade startbilen. Inga problem och han kändes kanonfin.

Sobel Goldie var femma igår på Åby, hon spurtade ok från tredje inv. och det var fem hästar på linje i mål. Hon får starta nästa vecka igen då hon hade ett passande ST-lopp.

Christine har åkt med Evison till Holland/Victoria Park, han startar där ikväll, sedan stannar han ett par veckor för någon ytterligare start.

I morgon kör Peter i avd 7 på V75, nr 9 Harry Haythrow. Tränaren är nöjd med honom och i ett öppet lopp skall man inte glömma bort honom.

Ha en trevlig helg och glöm inte värma er med lite glögg och pepparkakor, det skall vi göra.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”