sep
10
2018

Mantorp måndag och Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag:

– 6 Roller Coaster Ås (lopp 1) är förkyld och får stanna hemma.

– 10 Shakira Broline (V5-1) tränar helt okej. Var blek senast, men vi hittade inga fel och vi provar igen. Barfota den här gången, men svårbedömt efter förra starten.

– 7 Global Wellness (V5-3) tycker jag är ett fint sto. Gått tre fina lopp och satt med rubbet kvar senast. Svårt läge nu, så det gör att chanserna minskar. Jag är nöjd med hästen.

– 1 Rex Lane (V5-4) är opålitlig, men har bra fart när han sköter sig. Jag litar inte riktigt på honom, men han känns fin i träningen.

– 2 Galvani Boko (V5-5) är ett nyförvärv från Holland. Är väl förberedd, men svårbedömd och lite hetsig av sig. Jag är nöjd med träningen i alla fall. Det blir barfota direkt. Lite svårbedömd, men väl förberedd häst.

Jägersro tisdag:

– 1 Hitthebar (lopp 1) är en intressant häst som var fin i kvalet. Intressant debut och är väl förberedd.

– 10 Danz Of Hope (lopp 2) får smyga med här och plocka en slant.

– 8 Love Håleryd (lopp 3) är också väl förberedd och gick fint i kvalet. Jag tror på en fin debut.

– 2 Look Håleryd (V64-1) är en fin treåring som har gjort allt rätt så här långt. Det blir helstängt huvudlag istället för can’t see back då han varit lite trög. Så får vi se om jag får lite mer gensvar. Skor runt om och vanlig vagn fortsätter vi med.

– 2 Honey Diablo (V64-2) har det varit mycket problem med, men nu har hon tränat stabilt. Jag hoppas och tror att hon ska fungera då hon har en del innestående om vi får till det. Träningen är positiv och det blir skor runt om istället för barfota fram. I övrigt blir det helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 12 Silent Hill (V64-3) hoppade direkt när bilen släppte fältet senast då han var lite spänd för dagen. Nu har han ett lugnt läge och borde gå iväg felfritt. Han möter nog lättare motstånd den här gången och måste räknas tidigt även om han är lite opålitlig. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 5 Global Tenderness (V64-4) går bra nu och det var lite plus senast tycker jag. Hon fick stryk på linjen och är i fin form. Hon vinner inte ofta, men går bra. Det blir barfota fram, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 6 Poplar Broline (V64-4) gick i mål med rubbet kvar på Mantorp senast och hade vunnit lätt med fritt. Han behöver fina löpningar – helst ledningen eller rygg ledaren. Klaffar det så kan han vara med i striden. Det blir barfota fram, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 11 Othello Victory (V64-5) är förkyld och får stanna hemma.

– 5 Ilona Håleryd (V64-6) gjorde en strålande avslutning senast och det var riktigt de gamla tagen i henne. Det var härligt att känna och hon vinner lopp när som helst. Det blir barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”