Dec
12
2011

Halmstad ikväll

Stallet har sju hästar till start + kval för M.T.Harmony. Vi börjar i lopp 2, nr 2 DevsD’Amerique, har tyvärr blivit nerstruken till förstaspår vilken inte är någon fördel då han ej är så snabb från start. Chans om det löser sig. Lopp 3, nr 4 Storm Forever, gjorde en godkänd prestation senast, öppet lopp  och han är förhoppningsvis med där framme på en plats. Barfota runt om idag då hans hovar klarar det nu. Lopp 4, nr 10 Real Showman, gjorde en mycket fin upphämtning efter stor startgalopp senast. Har provat bilen i veckan utan problem. Måste streckas. Lopp 7, nr 10 Lipton,har varit ifrån ett tag pga lite skavanker. Helt fel läge idag då han trivs bäst i ledningen, kan dock mycket om han fungerar i travet. Lopp 8, nr 15 Orcas Bac, blev fast med sparade krafter senast och har lite smygform. Svårt läge idag, platschans.Lopp 9, nr 5 Sonar Brodde, fin treåring som är sen pga fraktur. Tränar fint men spår fem är inte så bra med denna stora(175cm) hästen. Vinstchans om han går felfritt. Lopp 10, nr 8 Max Bob,var vi mycket nöjda med i debuten. Har känts fin efteråt och borde räknas med chans igen.

 

Nytt i boxarna: Staro Harlequin, Happinessa, Alvena Take It, samtliga ett år. Ut från stallet Önas Gunnar-exp Fi, Evison-exp NL.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”