okt
8
2018

Mantorp måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag:

– 2 Rex Lane (V64-1) känns fin och i sådana här vanlig vardagslopp ska han absolut räknas med vinstchans. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Casual Rain (V64-2) gick bra senast för Henriette Larsen och allt ser bra ut efteråt. Förhoppningsvis kan hon få kontinuitet i tävlandet för då borde det bli utveckling. Jag är nöjd med henne och det blir barfota bak och norskt huvudlag som senast. Hon känns så fräsch så vi provar jänkarvagn för första gången.

– 8 Galvani Boko (V64-3) kom aldrig till senast. Nu har han också ett svårt läge, men jag är nöjd med träningen och han räcker också i sådana här vardagslopp. Det är vingelrisk, men kommer han någorlunda på det så är han nog långt framme. Det blir barfota runt om och vanlig vagn som senast, men norskt huvudlag istället för öppet huvudlag.

– 2 Shutupandscratchme (V64-4) är en trevlig treåring som det blev trångt i första sväng för senast – därav galoppen. Han reparerade det bra. Jag har noll koll på motståndet, men har en häst under utveckling med bra läge. Det blir skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Global Tenderness (V64-6) känns bara fin och har ryckt upp sig avsevärt på sistone. Hon har blivit snabbare med helstängt huvudlag och jag tror hon vinner lopp när som helst igen. Det blir barfota fram, helstängt huvudlag och jänkarvagn.

– 2 Ilona Håleryd (lopp 10) låg på alldeles för hårt senast. Annars är det ett fint sto och hushåller hon med krafterna så borde hon vinna lopp när som helst. För tre starter sedan flög hon ju fram, så det bästa vore om hon får ryggresa.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”