okt
9
2018

Solvalla tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 12 Global Voyager (lopp 1) har gjort två klart godkända lopp och allt känns bra inför detta. Spåret är vanskligt, men det verkar inte vara så hårt lopp.

– 4 Isor Håleryd (V65-3) känns mycket fin nu och det ska bli mycket kul att tävla med honom igen. Men att vinna begär jag inte, utan det viktiga är att han håller ihop travet och går hela vägen in i mål. Han är väl förberedd, men det är långsökt att han ska vinna. Plan A är att ge honom ett snällt lopp. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 1 Run Chica Run (V65-5) ser allting bra ut med och allting tyder på att hon ska gå bra igen. Hon är snabb ut och läget är bra. Det blir barfota bak och öppet huvudlag som senast. Däremot vanlig vagn den här gången, vilket hon ofta gått med. Vi kör eventuellt i jänkarvagn om vi skulle komma till final i Breeders Crown.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”