okt
10
2018

Jägersro onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro onsdag:

– 6 Grace Ebo (lopp 5) känns fin och jag tror hon kommer gå bra. Hon blev trött i dödens senast och det blev för tufft.

– 2 Othello Victory (V86-1) krånglade med voltstart och det kommer han aldrig mer starta i. Nu blir det jänkarvagn, helstängt och full laddning. Jag tror han kan springa fort ett varv. Barfota runt om som senast.

– 2 Powderfinger (V86-3) höll ihop travet bra i comebacken, men blev lite trött till slut. Han verkar ha tagit loppet bra och nu blir det barfota runt om och jänkarvagn. Målsättningen är att köra i ledningen. Öppet huvudlag fortsätter vi med, men vi kör med murphy nu då han bröt lite i svängarna senast.

– 2 Absolut Gehör (V86-5) var seg senast och nu blir det helstängt huvudlag och full laddning. Det vore intressant om hon får ledningen, då skulle hon mycket väl kunna hålla undan tror jag. Det blir barfota runt om som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 3 Stonewashd Diamant (V86-5) gick helt okej i Berlin och det är ett tufft sto. Hon får ofta jobbiga löpningar då hon inte är snabb ut. Allt tyder på att hon ska gå bra och det blir barfota fram, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Tour Knight (V86-5) kändes fin på Solvalla senast, men mitt taktiska drag blev inte lyckat. Jag fick tredjespår sista 1200 meterna, men trodde jag skulle få dödens. Jag var ändå nöjd med henne och barfota fungerade riktigt bra. Jag vill ha sagt att jag tror hon har form även om raden inte har en siffra rätt. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”