Dec
13
2011

Sex-ling, bästa födelsepresenten

Det var verkligen en minnesvärd födelsedag för Peter igår, nästan lika minnesvärd som när han fyllde 50 år förra året.

Fem stallsegrar har han visserligen tagit en gång tidigare, men igår värmde det extra mycket. En liten resume; Orcas Bac fick en slant men hade problem med sin hals, Lipton fungerade tyvärr inte när han skulle anfalla bakifrån och blev oplacerad. DevsD’Amerique, 4 år, hade klarat Solvallastarten och var fräsch  och kunde glädja ägarklanen som var på plats. Han kan bli nyttig i vinter. Storm Forever, 4 år, kämpade ner storfavoriten på ett mycket bra sätt och han kommer allt mer för varje start och känns bara smidigare. Real Showman,3 år, har utvecklats rejält och visar bra kapacitet. Fick gå den tunga vägen och avgjorde på klasshästens vis. Sonar Brodde, 3 år, efterlängtad debut efter sin fraktur i våras. Vann joggandes med 30 meter. Max Bob, 3 år, fick ge järnet och kämpade sig till segern på en finfin tid i sin andra start . Sedan blev det en bonusseger med Lähdekorpis käcke Charmör Band. Vältränad och var bara bäst från dödens.

Vill passa på att tacka alla som skickat sms och mail med gratulationer, det värmer!

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”