okt
11
2018

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 4 Danish Rain (lopp 1) är en häst som jag haft i träning i två månader ungefär. Jag är nöjd med henne så det ska bli intressant att börja tävla.

– 11 Grace Lime (lopp 1) har behövt lite tid och inte fått den där rätta orken. Nu börjar hon komma och jag är nöjd med träningen nu Hon behöver nog några lopp innan hon kommer upp i varv.

– 6 Borups Regent (lopp 3) har vilat på grund av lite problem, men känns helt okej i träningen nu. Han behöver smyglopp för att komma till sin rätt.

– 5 Muscle Lane (lopp 5) hamnade utan på ledaren på Solvalla och blev trött. Han känns bara fin och jag tror han kommer gå ett bra lopp.

– 3 Zeeland Kronos (lopp 6) har fått en träningsperiod då hon var lite ”down” i sista starten. Hon känns bra och borde gå bra direkt. Jänkarvagn blir det nu.

– 6 Global Wireless (lopp 6) går bättre för varje start och det var en riktigt fin avslutning senast. Hon är absolut på gång.

– 8 Borups Syren (lopp 6) kom loss sent senast och gick helt okej. Hon kämpar på bra, men har inte vunnit ännu. Nu blir det i alla fall barfota runt om för första gången och det är alltid intressant.

– 12 Zorzal (lopp 6) gick klart godkänt senast, men har tråkigt läge. Det blir jobbigt, men hästen är under utveckling.

– 2 Le Vicomte (lopp 7) gick bra senast i comebacken tycker jag. Han vill jag varna lite för idag då han har lopp i kroppen. Det skulle inte förvåna mig ifall han levererar och läget är intressant.

– 8 Bo Kenneth (lopp 7) blev jättetrött senast, men hade infektion i kroppen. Han är känslig mot infektioner, men nu verkar allt bra. Läget gör att man ändå får ligga lågt.

– 9 M.T.Nordic Spirit (lopp 8) är jämn och säker. Kan mycket väl ta en plats idag också. Allt är frid och fröjd i träningen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”