okt
16
2018

Jägersro och Axevalla tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Axevalla tisdag:

– 5 Roller Coaster Ås (lopp 1) är en fin travare, men gick med handbromsen i senast. Han visade dålig ”fighting spirit”. Känns bra, men frågetecken efter senast.

– 12 M.T.Mighty Winner (V65-1) har fått en liten träningsperiod då han var lite sliten, men nu verkar allting bra. Jag tror han kommer gå bra direkt, men däremot har vi svårt läge. Det måste klaffa på vägen, men jag är nöjd med min häst. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Global Upper Style (V65-3) har bara gjort bra lopp hela året och nu har hon inte startat sedan Derbystoet. Det har inte varit några fel på henne utan hon har tränat på hela tiden. Jag måste skicka iväg henne från start och jag hoppas vi kommer till ledningen. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och jänkarvagn.

– 8 Europhile Am (V65-3) ser allting bra ut med. Gick riktigt bra i Derbystoet, sedan har vi bara siktat på detta. Spåret är inte bra, men det är däremot hästen. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 8 That’s Art (V65-4) var seg senast, men han hade problem med blodvärdena. Nu har det stabiliserat sig och han känns fin, så vi får prova. Det blir helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast. Däremot skor runt om istället för barfota bak.

– 1 Justice Ås (V65-5) har fått lite renovering och fått en träningsperiod. Han känns fräsch och fin i träningen inför detta. Målsättningen är att köra i ledningen och han ska räknas tidigt här. Det blir barfota fram, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– Look Håleryd (V65-4) var inte tävlingsmässig idag och fick stanna hemma.

Jägersro tisdag:

– 6 Ilona Håleryd (lopp 3) gick helt okej senast, men ligger på för mycket i loppen nu. Det ska bli kul att låta henne gå i 1600 meter, för hon kan nog springa rätt snabbt över sprinterdistans. Hon känns fin, men har som sagt pullat bort lite för mycket i de två senaste loppen.

– 7 Dancingqueendiablo (lopp 5) har fått en träningsperiod och allting ser bra ut. Hon borde gå bra nu tycker jag.

– 8 Majestic Wine (lopp 8) har inte startat på ett år, men är väl förberedd och var fin i kvalet. Trots spåret så tror jag på honom.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”