okt
17
2018

Solvalla onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– 2 Zoele Bi (lopp 2) gick helt okej senast och fick ett intressant läge nu. Kan mycket väl hävda sig i ett sånt här lopp.

– 6 Frankie Brodde (V86-2) är svårbedömd då han inte är något träningslejon. Känns helt okej, men det är långsökt att tro att han ska segerstrida – jag tvivlar på att han är mogen för det. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 9 Ottens Flamma (V86-6) gick bra senast. Hade lite problem i sista sväng, men gick bra till slut. Nu ska vi plocka av framskorna och jag hoppas och tror det ska flyta bättre. Så hon får bättre plats med aktionen. Det blir även norskt huvudlag istället för öppet huvudlag, men i övrigt fortsätter vi med vanlig vagn.

– 2 Eldorado Mearas (V86-8) var positiv senast och det flöt klart bättre barfota fram som det var senast (står fel i programmet). Han fick ett smörlopp, men avgjorde också fint. Det känns att hästen är på gång och vi fortsätter med barfota fram, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan. Däremot blir det jänkarvagn istället för vanlig vagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”