Dec
13
2011

Åby och Jägersro tisdag

Idag är det full fart igen med starter på två banor. Vi börjar med lunchtrav på Åby;

Lopp 2, nr 1 Louis Le Grand(DE),kanske inte optimalt spår då han är lite spänd från start och kan galoppera. Vid felfri avgång har han kapacitet för att segerstrida. Lopp 3, nr 6 Zatopek Boshoeve, hänger med bra utan att vinna. Lite vingelläge och vi är nöjda med pengar.

 

Kvällstrav på Jägersro; Lopp 1, nr 1 Fairlight, en dam med egen vilja som är kapabel om hon hushållar med krafterna, outsider. Lopp 5, 10 ChariotsoffireDE, gick mycket bra i skymundan senast och har bra kunnande om hon går felfritt. Måste streckas. Lopp 8, nr 1 Amber Diablo, första starten efter halsoperation. Fint smygläge men behöver säkert ett lopp i kroppen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”