okt
22
2018

Måndag och tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Alma Winner (lopp 3) kvalade helt okej och känns helt okej inför detta. Hon har behövt få tid på sig, men det känns som att hon är på gång.

– 5 Zorzal (V64-2) har ett lämplig lopp idag tycker jag. Jag tror hon är klart gynnad av kort distans och jag kan inte annat än att vara lite optimist idag. Hon är ju väldigt kvick när hon startar från spår mitt bakom bilen. Jag tycker det ser bra ut för henne idag. Det blir barfota fram, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 12 Bo Kenneth (V64-3) är det första gången med voltstart sedan han kom till mig. Jag tror inte det är något problem, men från det här läget får man ligga lite lågt. Han får smyga med även om formen är nyttig. Vanlig vagn istället för jänkarvagn, men i övrigt blir det norskt huvudlag och barfota runt om som senast.

– 2 Julia Af Solnäs (V64-4) känns bara bra, men har inte vunnit på länge. Det är en bra häst i alla fall och jag hoppas att vi ska börja på en ny segerrad igen. Hon är inte att lita på, men allt ser bra ut och läget blev fint. Hon har tjänat drygt 400 tusen kronor i år och då tycker jag ändå det mest har strulat i år. Norskt huvudlag, skor runt om och vanlig vagn som senast.

– 14 Kaiser Håleryd (V64-6) har inte kommit med och det har varit dåligt med lopp, därav att han inte startat på ett tag. Han känns fin i alla fall. Läget är svårt och vi får göra det bästa av situationen, men träningen är positiv i alla fall. Det blir norskt huvudlag, barfota fram och jänkarvagn som senast.

– Grace Ebo (lopp 10) krånglade till det för sig bakom bilen senast. Hon känns så fin i övrigt så jag hoppas på lite utdelning snart. Hon är inte så tokig och borde vinna lopp när som helst.

Jägersro tisdag:

– Global Secrecy (lopp 2) ändrade vi till norskt huvudlag senast, blev så entömd så vi ändrar till öppet med murphy. Känns fin annars och flög ju fram näst senast. Träningen är helt okej, så vi hoppas han ska fungera – då hävdar han sig bra.

– Borups Regent (lopp 3) gick klart godkänt på Åby i comebacken. Nu fick vi spår långt ut och han kräver ett smyglopp, men en god placering är realistiskt. 

– Tahays Blue Amber (lopp 4) känns bara bra, men har inte fått till det på länge. Hon var riktigt fin i ett banjobb för någon vecka sedan och jag hoppas hon ska börja leverera snart.

– Grace Lime (lopp 5) gick helt okej i debuten. Slog ihop lite sa Ingves, så vi tar av framskorna den här gången. Pigg och fin i träningen inför detta.

– Kapten Kidd (lopp 7) har vunnit på bra sätt två gånger och allting ser bra ut. Jag tror på en god insats igen.

– Barry B. (lopp 8) vann ganska lätt i Halmstad senast. Det var ett billigt lopp, men hästen är absolut på gång. Allting tyder på att han kommer gå bra igen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”