okt
24
2018

Åby onsdag och Kalmar fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– 1 Blanche (lopp 2) gör det bra när hon är frisk i halsen. Hon kämpade väl senast och tog dem på linjen. Har ett lämpligt lopp idag. Ska gå med skor idag.

– 2 Alfa Minerva (V86-3) är ett fint sto. Hon är stark och gick väldigt bra i debuten, men sedan har det inte klaffat i två lopp. Jag håller det som en lovande treåring och allt ser bra ut inför ikväll. Det blir barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 7 M.T.Nordic Spirit (V86-5) hänger med och gör bra prestationer utan att ha det där lilla extra. Med klaff idag kan han mycket väl ta en plats igen. Det blir skor runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.

Kalmar fredag:

– 2 Shakira Broline (lopp 3) krånglade till det för sig från start och galopperade senast. Formen är helt okej annars och vi hoppas att hon sköter sig. Då borde hon vara med fär framme.

– 9 Dancingqueendiablo (lopp 3) gick helt okej i comebacken. Hon borde vinna lopp när som helst och bör gå framåt med senaste loppet i kroppen.

– 10 Tour Knight (V64-5) var strålande senast och hade haft god vinstchans om hon hade fått lucka i tid. Hon har verkligen lyft sig barfota och med senaste loppet på näthinnan kan jag inte annat än att tro på henne. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”