okt
30
2018

Axevalla tisdag samt V86

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Axevalla tisdag:

– 3 Com Tuff (lopp 2) ser det bra ut med. Han var fin i sin comeback och det var första starten som valack. Han är lite otrygg och har dåligt självförtroende, men vi hoppas han fortsätter på den inslagna vägen. Känns bara bra i träningen.

– 8 Danz Of Hope (lopp 2) har haft dåligt med lopp och inte startat på länge. Det har inte varit några fel på hästen. Hon får försöka ta en god placering och ska ha ett smyglopp. Jag ligger lågt gällande vinstchansen.

– 2 Majestic Wine (lopp 3) var fin i sin comeback. Gick i tredjespår i dödens och höll bra. Allt ser bra ut inför detta och är nedstruken till spår ett. Det är ett lämpligt lopp på pappret.

Jägersro onsdag:

– 6 Mellby Guard (lopp 2) går bra och var fin barfota i Kalmar – gick i dödens då. Han hittade ett snäpp till utan skor och det blir likadant igen. Spår långt ut är en nackdel, men hästen känns bra och vinner när som helst igen.

– 6 Galvani Boko (V86-1) blir lite bättre för varje start tycker jag. Det var rätt klent lopp senast, men han vann med 10 meter och såg stark ut över linjen. Den här gången blir det jänkarvagn istället för vanlig vagn, men i övrigt blir det barfota runt om och norskt huvudlag som senast.

– 5 Casual Rain (V86-3) känns fin och kämpade på bra senast. Den här gången blir det halvstängt huvudlag och urryckare. Vi fortsätter med barfota bak och jänkarvagn som senast.

– 12 Darling Harbour (V86-3) har tagit två snöpliga galopper av olika anledningar, men känns bara bra i träningen. Vi är revanschsugna, men läget är svårt. Jag tror man bara kan glömma de två senaste starterna i alla fall. Det är ett fint sto och hon hävdar sig bra i såna här sammanhang. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 7 Kaiser Håleryd (V86-5) gick helt okej senast, trots sjuan i raden. Den här gången blir det helstängt huvudlag istället för norskt huvudlag eftersom det är kort distans. Så får vi se om han är mer med i matchen. Det blir fortsatt barfota fram och jänkarvagn som senast.

– 2 Ilona Håleryd (V86-7) går helt okej utan att ha det där lilla extra. Hon kan ta en god placering från sitt fina läge och det blir fortsatt barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 7 Stonewashd Diamant (V86-7) är bra och tuff tycker jag. Avgjorde på bra sätt senast och 2140 meter är ett plus. Vi har spår långt ut och vi kommer säkert hamna långt bak, men det är ett tufft sto som går hela vägen hem. Man ska alltid ta henne på allvar tycker jag. Det blir barfota fram, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast. Eventuellt jänkarvagn kan det bli. Jag är lite sugen, men har inte bestämt mig än. Jag måste se hur det funkar först.

Solvalla onsdag:

– 11 Absolut Gehör (V86-8) går bra, men har inte vunnit lopp på länge. En god placering är realistiskt i första hand och hästen har tränat bra inför detta. Det blir fortsatt barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”