Nov
1
2018

Åby torsdag och Halmstad söndag.

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 7 Amazing Sensation (lopp 1) är en problemhäst jag fått in, men nu har vi fått henne till start och har tränat helt okej. Det känns som att det ska bli ett utbildningslopp i första hand. Gällande vinstchansen ligger jag lågt.

– 5 Ironman Pellini (V64-3) har två raka nollor, men har kommit omöjligt på det båda gångerna så det ska man inte bry sig så mycket om. Han känns fin i träningen och allt tyder på att han ska gå bra. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 6 Muscle Lane (V64-3) tog en snöplig galopp senast när segern var klar på stretchen. Jag tror han håller god form och vi är revanschsugna. Han känns som han ska i träningen och man får köra lite snällare lopp nu när det är 2600 meter. Men han duger absolut i klassen och det blir skor runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 2 Townshend Broline (V64-4) är nedstruken nu och det hade han även på Solvalla – då hamnade han i fjärde invändigt. Han är inte så snabb ut, men formen är god och koncentrera han sig på att springa har han bra kapacitet. Han kan få lite hemlängtan ibland, men vi hoppas på ett invändigt lopp och lite flyt. Det blir skor runt om och helstängt huvudlag som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 7 Julia af Solnäs (V64-5) är upp och ned. Senast var en medium-insats och hon är svår att räkna på. Vissa dagar är hon som en stoelit-häst, så jag vet inte var jag har henne. Men träningen sköter hon bra i alla fall. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

Halmstad söndag:

– Ivana Boko (lopp 1) är väl förberedd, men har inte släppt till det där lilla extra ännu. Jag får börja tävla nu så får vi se om hon tänder till när det är lopp. Jag ligger lågt.

– 2 Call It Magic (GS75-1) har inte visat något på ett tag, men är annars normal i träningen. Jag får ligga lågt innan hon visat bättring i lopp. Det blir barfota fram, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy och can’t see back-rulle som senast.

– 3 Blanche (GS75-3) gick klart godkänt senast och hängde med på 2600 meter. Nu när det är fina förhållanden så ska jag plocka av skorna och köra i jänkarvagn, det borde ge en liten kick till. Norskt huvudlag fortsätter vi med.

– 1 Bellflower Wine (GS75-4) ska vi plocka skorna på och det är lite intressant faktiskt. Hon gick bra i skymundan också och om det klaffar med skorycket så tror jag hon kämpar emot länge – särskilt om vi skulle hålla spets. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Global Tendency (GS75-5) var Henriette nöjd med på Jägersro. Hon gick bra utan att få någonting med sig. Med lite klaff är hon med i striden här och vi fortsätter med jänkarvagn, barfota runt om och öppet huvudlag med murphy och rulle.

– 2 Lucky Babe (GS75-6) känns fin och går jämnt och bra. Hon har inte avgjort något lopp på länge och det är snart dags att det klaffar för henne. Det kan göra det nu om hon får det lite serverat. Det blir norskt huvudlag och barfota runt om som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 10 Bo Kenneth (GS75-6) hängde bara med senast och har väl bara gått ”sådär” på sistone. Han får smyga med här och ta en god placering. Jänkarvagn istället för vanlig vagn – i övrigt blir det barfota runt om och norskt huvudlag som senast.

– 3 Masterglide (GS75-7) ser allting bra ut med. Han gick bra i skymundan i Örebro och om han får ledningen så blir det intressant här. Det är nog hans största chans att vinna loppet och jag är angelägen om positionen. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast. Målsättningen är att köra barfota runt om istället för barfota fram.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”