Nov
6
2018

Tisdag och onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– 4 Darah Bibo (lopp 2) är jag nöjd med. Hon har tränat fint och kvalade bra, så det ska bli riktigt roligt att tävla med henne. Jag tror på en god insats direkt.

– 3 Rex Lane (lopp 3) går helt okej, men har inte haft det där lilla extra på sistone. Träningen är normal, så jag får köra ett snällt lopp – då kan han ta en god placering.

– 7 Borups Regent (lopp 4) kräver smyglopp. Senast styrde jag på 700 kvar och då räckte han inte. Jag ska försöka köra snällt med honom och då kan han ta en god placering.

– 9 Tahays Blue Amber (lopp 7) var jag nöjd med i mini-comebacken. Hon kämpade på bra och är bäst om det blir tempo i loppet, då tar hon en del på sin styrka. Hon ska nog vara långt framme här.

– 8 Grace Lime (lopp 8) fick ett bra smygläge, vilket hon måste ha. Hon har inte visat det där lilla extra, men känns helt okej. Vi smyger med till en god placering.

Åby onsdag:

– 11 Cayucos (lopp 2) är lite renoverad efter segern. Han känns bra inför detta och jag hoppas han ska hålla ihop travet, då finns det en hel del i honom.

– 2 Love Håleryd (lopp 3) klarade inte femtespåret senast, men känns fin i träningen. Han gick 17 i debuten, så han är inte så tokig. Jag tror han kan ta en god placering om han går iväg som han ska.

– 3 Alma Winner (lopp 3) ledde i Halmstad senast och blev lite trött sista biten. Hon verkar ha tagit loppet bra och går säkert framåt lite. Jag tror hon kan vara långt framme.

– 7 Global Venture (lopp 3) är jag nöjd med. Han var klar i våras, men fick en hovbensfraktur så allt har blivit ett halvår förskjutet. Hästen kvalade bra och känns fin i träningen, så det ska bli kul att tävla med honom.

– 9 Heart Of Steel (V86-1) imponerade lite senast och gick med full spänst över mål. Allt ser bra ut och det blir samma utrustning igen – barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn.

– 3 Global Secrecy (V86-3) måste gå med skor runt om istället för barfota fram den här gången. Han gick bra över linjen senast och är lite på gång, men han kräver nog ett smyglopp för att komma till sin rätt. Det blir öppet huvudlag med murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 5 Magic Happens (V86-5) är lite renoverad efter förra loppet. Nu har vi bara kört träning på gården och inte har kört något banjobb. Han är spänstig och fin hemma, men är svårbedömd då jag inte vet ifall det räcker eller inte utan banjobb i kroppen. Det blir barfota fram och norskt huvudlag som senast. Vanlig vagn istället för jänkarvagn.

– 4 Absolut Gehör (V86-7) var Kaj Widell nöjd med senast, men det var trafikproblem hela vägen. Allt ser bra ut med henne och det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 10 Ilona Håleryd (V86-7) gick bra över linjen senast från tredje invändigt. Hon behöver ha såna lopp numera och det gäller att köra på chans. Får hon sitt lopp kan hon ta många till slut. Det blir barfota fram, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”