Nov
15
2018

Kommande starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 4 Joy Lane (lopp 1) har fått en träningsperiod och nu är jag nöjd med träningen. Jag hoppas hon ska hålla ihop travet och då ska hon kunna göra ett bra lopp.

– 1 Super Marreh (lopp 3) har vi haft i två månader och han tränar positivt. Vi ska plocka av alla skorna och det blir ett intressant lopp för oss tycker jag.

– 13 Tiger Face (lopp 3) är jag nöjd med i träningen. Har fått ett svårt utgångsläge, så det ska till mycket flyt. Men det ska bli kul att tävla med honom igen.

– 5 Rex Lane (V64-1) var positiv på Jägersro – hade lite krafter kvar i rygg ledaren. Tanken är att köra ett snällt lopp igen och han kan vara med på en plats. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Cashie (V64-2) känns helt okej i träningen. Hon har alltid lite problem med sin aktion, men det är helt okej nu. Hon är en härlig kämpe och håller hon ihop travet kan hon nog vara långt framme. Det blir barfota fram, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Ruth Halbak (V64-2) är jag nöjd med. Senast var det en omotiverad galopp. Jag tror hon slog ihop så vi ska lätta henne idag. Hästen känns fin och borde gå ett bra lopp. Det blir skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.

– 9 New Rae (V64-2) är en problemhäst som har lite kordinationsproblem. Hon tränar helt okej och vi plockar av alla skorna nu istället för barfota fram, så får vi se hur hon funkar. Det är lite frågetecken för henne och vi kör med norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Don’t Be Shy (V64-3) ser allting bra ut med. Hon har gjort en del fina lopp och när hon fick stryk var hon inte ren i halsen visade det sig. Det är en positiv treåring och allt tyder på att hon ska gå bra. Det blir skor runt om, halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Global Wireless (V64-3) blev väldigt stressad i volten senast. Bakom bilen har hon skött sig exemplariskt. Hon är säkert lite gynnad av kort distans och hon kan nog vara långt framme om det klaffar. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 Zorzal (V64-3) galopperade bakom bilen senast då hon var lite stressad, men gick en fin upphämtning. Hon har också fin form och det blir fortsatt barfota fram, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 7 Frankie Brodde (V64-6) är en härlig kämpe som möter bra hästar idag, så det ser ju lite jobbigt ut på pappret. Han kämpar och gör fina lopp varje gång i alla fall. Det blir fortsatt barfota runt om och helstängt huvudlag som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

Odense fredag:

– 1 Diamondwind (lopp 6) ser allting bra ut med och efter Kriteriet har vi siktat på det här loppet. Jag blev glad när vi fick spår ett och det här gänget har han ju slagit förut. Jag hoppas vi ger dem en match igen.

Bjerke lördag:

– 5 Happy Steel (V75-5) känns allting bra med. Nu möter hon öppna fyraåringar, så det blir tuffare motstånd. Men hon är tuff själv – dessvärre är hon inte så snabb ut. Hon är i alla fall stark och har sin bästa bit till slut. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 11 Mily (V75-5) var lite seg i Breeders Crown-semin senast, men känns bra i träningen så därför vill jag prova i lopp igen. Hon är van att möta tuffa hästar, men det är lite frågetecken var hon står för dagen. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 3 Masterglide (V75-7) blev det utdragen körning för senast och han blev trött på kuppen. De två första konkurrenterna har han innanför sig, så det ser lite klurigt ut. Hästen har fin form i alla fall och vi fortsätter med norskt huvudlag och jänkarvagn som senast. Däremot blir det bakskor den här gången.

Vincennes söndag:

– Generaal Bianco var fin i ett banjobb i måndags. Allt verkar bra enligt skötaren och det ska bli intressant att se hur han hävdar sig här.

Färjestad söndag:

– 3 Ivana Boko (lopp 3) var positiv i debuten och allt ser bra ut med hästen. Det ska bli intressant att se hur hon har följt upp det.

– 2 Dancingqueendiablo (GS75-4) känns det som att hon är på gång och nu plockar vi alla skorna. Jag tror på en god insats. I övrigt blir det helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 Vinci Power (GS75-6) känns också bra. Han var fin i ett banjobb i fredags. Senast i Örebro var han inte bra, men blodvärdena var inte helt bra. De har blivit bättre nu och det finns mycket tyder på att han ska gå ett bra lopp. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och jänkarvagn som senast.

Halmstad måndag

– Oriental Pearl (lopp 5) pausade efter kvalet där hon inte var bra. Nu har hon fått läka ihop lite och är rejält förberedd inför detta. Det ska bli intressant att tävla med henne.

– Global Voyager (lopp 6) var inte bra på Solvalla senast. Han har fått ta det lite lugnt efteråt, men känns fin igen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”