Nov
21
2018

Onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro onsdag:

– 3 Lexus Håleryd (lopp 1) gör tävlingsdebut. Det är en väl förberedd treåring som varit trög i uppträningen. Nu börjar han släppa på handbromsen och tränar helt okej.

– 1 Ztella Beluga (lopp 2) har stått över lite pga skavanker. Nu känns det bra i träningen och vi provar igen. Hon tränar bra och borde gå bra.

– 9 Com Tuff (lopp 4) har gått två bra lopp efter kastration och jag är nöjd med honom inför dagen också. Jag tror han kommer gå bra igen.

– 2 Ilona Håleryd (lopp 5) har intressant läge idag. Det skulle vara kul att se henne i ledningen nu när det är kortlopp. Hon borde vinna när som helst och har varit förbättrad på sistone.

– 7 Global Tendency (lopp 5) går bra varje gång, men vinner sällan. Jag får köra försiktigt och då kan hon nog ta en god placering.

– 1 Global Tenderness (V86-3) känns bara bra och fick ett fint läge. Kan ta en god placering på det och det blir fortsatt barfota fram, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 10 Galvani Boko (V86-3) går bra varje gång och allt känns bra i träningen. Bakspår över kort distans är alltid komplicerat, men hästen känns fin och det blir fortsatt barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn.

– 2 Sobel Conway (V86-7) är allt frid och fröjd med. Vi ska försöka ge dem en match och det blir barfota runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och jänkarvagn som senast.

Åby torsdag:

– 2 Roller Coaster Ås (lopp 1) gick strålande på Axevalla när han gick i ledningen. Han har hållit igen lite i ryggar, men börjar mogna nu. Han känns fin i träningen och det ska bli intressant att tävla.

– 2 Love Håleryd (lopp 2) blev nog lite för tung senast och därav galoppen. Nu ska vi lätta honom lite så han får bättre plats. Han borde vinna lopp när som helst.

– 2 Leica Håleryd (lopp 3) har inte riktigt löpt upp till det jag har hoppats. Men han känns helt okej i träningen, så vi får tävla på och hoppas att formen kommer efterhand.

– 3 Alma Winner (lopp 3) har gått klart godkänt i sina två lopp och det känns som att hon vinner lopp när som helst.

– 6 Randemar R.D. (V64-3) känns bra i träningen och är bra för klassen, så jag tror på en god insats. Det blir fortsatt skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 7 Borups Regent (V64-4) var positiv senast, men har svårt läge nu. Vi gör det bästa av situationen och det blir barfota bak, halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Global Woodstock (V64-5) kommer tillbaka efter sommarvila och har blivit kastrerad. Han tränar fint och det ska bli intressant att tävla med honom. Grundtanken är att han ska få ett försiktigt lopp och det blir skor runt om, halvstängt huvudlag och vanlig vagn.

– 6 Townshend Broline (V64-5) går lite bättre för varje gång och tanken är att plocka alla skorna nu. Jag hoppas det kan ge en liten kick och i övrigt blir det helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Tahays Blue Amber (V64-6) gick bra senast och allt ser bra ut. Spåret är ett litet minus och hon kan inte vara med från start. Jag får hoppas att det löser sig över den långa distansen som hon är gynnad av. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 2 Chilli Lane (lopp 10) vann debuten väldigt enkelt i Halmstad. Hon har äntligen kommit igång efter halsproblem och det är därför hon har startat så sent. Allt ser bra ut inför detta.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”