Nov
23
2018

Fredag och lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– 4 Ofelia O.E. (V64-2) har fått en liten paus inför detta, men känns fin. Hon har ett väldigt lämpligt lopp, så jag kan inte annat än att tro på henne. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Je T’aime Lucky (V64-4) känns bra och fick ett fint läge här. Jag tror att hon är långt framme idag och vi fortsätter med barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Adde S.H. (V64-5) går verkligen bra nu. Idag måste han gå med bakskor, men jag ska köra i jänkarvagn för andra gången. Både Johan och Lugauer har bra hästar, men jag tar troligtvis ledningen och ska försöka ge dem en match. Det blir helstängt huvudlag som senast.

Solvalla lördag:

– 10 Zeeland Kronos (lopp 2) kändes onormalt fin senast och allt ser bra ut i träningen efteråt. Vi får hoppas att hon är på väg att släppa till.

– 8 Mellby Guard (lopp 4) är förkyld och får stanna hemma.

– 3 Powderfinger (V75-2) känns allting bra med. Han gick banjobb i måndags och det var jag nöjd med. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och jänkarvagn som senast.

– 6 Darling Harbour (V75-4) känns också bra. Jag är lite orolig för voltstart då hon är lite från dag till dag. Om hon går felfritt så tillhör hon absolut A-hästarna. Det blir som senast – barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 11 Absolut Gehör (V75-4) känns också bra, men får köras lite på chans här. Löser det sig så kan hon ta en god placering. Jag tror det blir svårt att ta 20 meter på Darling Harbour om båda är i ordning. Det blir vanlig vagn istället för jänkarvagn, men i övrigt barfota runt om och helstängt huvudlag som senast.

– 5 Heart Of Steel (V75-5) känns bara bra och verkar hålla sin toppform. Jag tror på en god insats och det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”